tratament ejaculare precoce,ejaculare prematura,erectie,tratament impotriva ejacularii precoce
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4

0761.094.613
0720.394.492

aviz Ministerul Sanatatii si al Institutului de BioResurse Alimentare


PROGRAM

Luni - Vineri 8:30 - 20:00
Sambata 10:00 - 17:00


X-Pill este un produs 100% natural, un tratament impotriva ejacularii precoce ce nu contine componenti chimici si nu produce reactii adverse.

Plantele medicinale sunt folosite inca din timpuri stravechi pentru a trata diverse neajunsuri sau boli ale oamenilor. Organismul uman este mult mai compatibil cu produsele provenite direct din natura raportat la cele obtinute in laborator.

Secretul pastilei de potenta X-pill consta in combinarea a patru plante miraculoase: Epimedium Grandiflorum (folosita de mii de ani ca un stimulent al libidoului), Rhodiola Rosea (Excelent protector al sistemului imunitar), Panax Ginseng (previne si a amelioreaza slabiciunea generala si furnizeaza extra energie organismului) si Cinnamomum zeylanicum (polimeri polifenolici din componenta scortisoarei, au multiple efecte benefice pentru organismul uman).

Pastilele pentru marirea potentei, X-Pill sunt avizate de Ministerul Sanatatii si de Institutul de BioResurse Alimentare si sunt recomandate de medicii specialisti datorita caracteristicilor sale benefice, eficiente, rapide si curate.

Beneficii X-Pill:

- nu exista reactii adverse

- sunt 100% naturale, din plante, fara componenti chimici

- avizata de Ministerul Sanatatii si de Institutul de BioResurse Alimentare

- ajuta la cresterea productiei de testosteron

- se pot administra in combinatie cu alcool fara a prezenta nici un fel de risc - ejacularea precoce va fi tratata in numai cateva zile de la inceperea tratamentului, erectia dumneavoastra va fi cu mult mai ferma

- stimuleaza cresterea tensiunii arteriale in zona organelor de reproducere stimuland erectia

- creste numarul de spermatozoizi si calitatea spermei dumneavoastra

- imbunatateste in mod vizibil performantele sexuale si contribuie decisiv la satisfacerea partenerei dumneavoastra

- in urma tratamentului organismul isi va recapata tonusul iar apetitul sexual va fi recapatat

Pastile potenta X-Pill : Cea mai buna si eficienta cale de a scapa de o gama variata de probleme sexuale. Ejaculare precoce? Erectie slaba si de durata redusa?

Pastilele noastre, pentru marirea potentei, a tonusului si energiei sexuale, sunt recomandate de specialistii in probleme de natura sexuala datorita caracteristicilor sale.

Tratament ejaculare precoce

Ejacularea precoce va fi tratata in numai cateva zile de la inceperea tratamentului, erectia dumneavoastra va fi cu mult mai ferma, problemele si temerile dumneavoastra in acest sens vor disparea imediat dupa inceperea tratamentului. Este timpul sa scapati de problemele din dormitor, intr-un mod simplu, rapid, usor si eficient. Ejacularea prematura afecteaza un numar mare de barbati din intreaga lume dar problema in sine este una ce poate fi tratata cu usurinta. Datorita pastilelor noastre, 99% dintre barbatii cu probleme in sensul ejacularii, a tonusului si energiei sexuale scazute, a erectiei inconsistente, se bucura acum de noua lor viata intima. De ce sa nu va numarati printre ei ?

Pastilele noastre isi produc efectul imediat si vor alimenta corpul dumneavoastra cu energie timp de 3 zile

Elimina si trateaza problema ejacularii precoce , orgasmul fiind intarziat si intensificat

Tratamentul creste numarul de spermatozoizi si calitatea spermei dumneavoastra

SPUNETI STOP PROBLEMELOR SEXUALE:

  • Ejaculare prematura
  • Calitatea spermei
  • Energia sexuala
  • Erectia puternica si de durata
  • Satisfacerea partenerei


Barbati din cele mai variate orase din Romania caute produse ca pastilele de potenta X-Pill folosind urmatoarele expresii de cautare : ejaculare precoce,pastile potenta, tratament ejaculare precoce, preturi pastile potenta, preturi pastile pentru eliminare ejaculare precoce, cum scap ejaculare precoce, unde pastile potenta, preturi pastile potenta pentru tratament ejaculare precoce, ejaculare precoce, potenta, crestere potenta, pastile pentru potenta, pastile potenta, eliminare ejaculare precoce. Lista nu se termina aici !

Oferta promotioala :


8 pastile-109 Ron (pret vechi 119 Ron)


12 pastile +1 GRATUIT-149 Ron (pret vechi 159 Ron)


20 pastile + 2 GRATUIT-239 Ron (pret vechi 249 Ron)

 

Produse Beneficii Cum Functioneaza Administrare Studiu Clinic Avize Distributie Contact