tratament ejaculare precoce,ejaculare prematura,erectie,tratament impotriva ejacularii precoce
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4

0761.094.613
0720.394.492

aviz Ministerul Sanatatii si al Institutului de BioResurse Alimentare


PROGRAM

Luni - Vineri 8:30 - 20:00
Sambata 10:00 - 17:00


Cum functioneaza pastila X-Pill

Combinatia eficienta de plante naturale creste rezista corpului la efort, iar prin asigurarea unui flux constant de sange in zona penisului, erectiile sunt puternice pe toata durata actului sexual

Irigarea permanenta cu sange a penisului in timpul actului sexual va imbunatatii rezistenta acestuia si va permite intarzierea ejacularii.

Actioneaza asupra organismului uman intensificand dorinta sexuala si stimuleaza libidoul imbogatindu-va experientele sexuale.

Imbunatatesc de asemenea sanatatea si tonusul general, maresc energia si modifica dispozitia fizico-psihica, determinand un mai mare interes catre activitatea sexuala.

Formula de plante este folosita si recunoscuta in lume pentru cresterea calitatii spermei in cele mai mari clinici specializate in fertilitate.

Pentru barbat, cel mai important moment este aparitia erectie penisului, gradul erectiei fiind proportional cu gradul de excitare. Mecanismul erectiei este complex, fiind in stransa legatura cu inervatia penisului si a arcurilor reflexe. In principiu, erectia este rezultatul destinderii spatiilor cavernoase in care intra o mare cantitate de sange, adusa rapid de arterele corpilor cavernosi.

Excitatiile zonelor erogene ajung reflex, prin calea aferenta, la centrul erectil din maduva spinarii, iar de aici, prin calea aferenta la arterele si ramurile intracavernoase pe care le dilata mult.

Cresterea dimensiunilor penisului, datorita afluxului de sange, duc in final la ingrosarea, alungirea si rigidizarea acestuia. Pentru imbunatatirea vietii dumneavoastra sexuale va recomandam pastile potenta X-Pill pentru tratament ejaculare precoce si revigorarea apetitului sexual.

tratament ejaculare precoce

Produse Beneficii Cum Functioneaza Administrare Studiu Clinic Avize Distributie Contact