tratament ejaculare precoce,ejaculare prematura,erectie,tratament impotriva ejacularii precoce
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4

0761.094.613
0720.394.492

aviz Ministerul Sanatatii si al Institutului de BioResurse Alimentare


PROGRAM

Luni - Vineri 8:30 - 20:00
Sambata 10:00 - 17:00


Compania noastra distribuie, in intreaga tara, tratamentul impotriva ejacularii precoce, X-pill. Livrarea comenzii pentru pastilele de potenta X-pill se face prin serviciul Posta Romana sau prin curierat rapid, in functie de preferintele clientului.

distributie si livrare pastile potenta pentru tratament disfunctii erectille

Clientii care opteaza pentru varianta Posta Romana vor achita taxele postale de transport indiferent de valoarea comenzii sau de numarul de pastile de potenta X-pill solicitate. Costul transportului prin Posta Romana este 10 RON.

Clientii nostri pot beneficia de transport prin curierat rapid GRATUIT in maxim 24 ore la orice comanda pentru tratamentul de potenta X-pill, facuta prin intermediul site-ului nostru cu mentiunea ca vor suporta costurile transportului in cazul in care comanda e mai mica de 200 RON.


livrare pastile potenta

Pentru comenzi incepand de la 200 ron veti beneficia de transport gratuit prin curier indiferent de orasul dumneavoastra de resedinta.


Tratamentul impotriva ejacularii precoce X-pill este cel mai sigur si eficient produs de acest fel de pe piata romaneasca. Pastila noastra de potenta are efecte garantate si nu prezinta nici un fel de risc pentru utilizatori.

PASTILA POTENTA X-PILL - LIVRAREA PRIN POSTA ROMANA 10 RON
TRATAMENT EJACULARE PRECOCE -LIVRARE PRIN CURIER RAPID in 24H
LIVRARE GRATUITA PRIN CURIER PENTRU COMENZI MAI MARI DE 200 RON

Produse Beneficii Cum Functioneaza Administrare Studiu Clinic Avize Distributie Contact