Pastile potenta 100% naturale, fara reactii adverse, autorizate de I.B.A

  Mod de administrare

  X-PILL – pastila pentru potenta – are rol de supliment alimentar. Se administreaza o capsula o singura data, numai in caz de nevoie, cu jumatate de ora inainte de activitatea sexuala, cu un pahar plin de apa calda sau lapte.

  X-PILL – tratament ejaculare precoce – nu produce reactii nedorite in combinatie cu alcoolul. Totusi, pentru a obtine cel mai bun rezultat, va recomandam sa evitati consumul de alcool in exces inainte de administrare.

  Efectele X-PILL dureaza pana la 72 de ore. X-PILL imbunatateste circulatia sangelui la nivelul penisului stimuland erectia si in acelasi timp creste apetitul sexual. Pastila noastra are capacitatea de a inlatura orice problema sexuala fie ea de natura fizica sau psihica, garantandu-va o viata sexuala activa si satisfacatoare.
  Pentru mai multe informatii despre avantajele pastilei X-PILL, va rugam sa vizitati sectiunea Despre → Beneficii.

  Comanda acum

  X-PILL este un produs 100% natural!
  Comandati acum tratamentul pentru ejaculare precoce si beneficiati de transport gratuit pentru cumparaturi mai mari de 200 lei.

  Comanda Acum

  Date de contact

  Pentru a ne scrie un mesaj, va rugam sa folositi formularul din pagina de contact. Daca doriti sa ne sunati, ne gasiti la urmatorul numar de telefon:

  0720 394 492 (Vodafone)

  Program de lucru
  Luni – Vineri: 08:30 – 20:00
  Sambata: 10:00 – 17:00
  Duminica: inchis

  Potenta 100% naturala
  Obtine o erectie de durata cu certitudinea unei pastile potenta 100% naturale, fara reactii adverse, avizata de INCD-BA Bucuresti, in conformitate cu Ministerul Sanatatii.

  Pastile potenta suta la suta naturale, fara reactii adverse, avizate de Ministerul Sanatatii. Scapa de ejacularea precoce intr-un mod natural.