Pastile potenta 100% naturale, fara reactii adverse, autorizate de I.B.A

  Avize

  Pastilele noastre sunt avizate de catre Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare, Serviciul National pentru plante medicinale aromatice si produse ale stupului, in conformitate cu prevederile Ministerului Sanatatii, fiind catalogate ca supliment alimentar. Printre efectele X-PILL, produs cu ingrediente naturale, putem enumera:

  • erectie de durata – erectia dureaza mai mult datorita ingredientelor naturale aflate in X-PILL
  • ejaculare intarziata – scapa de ejacularea precoce cu ajutorul pastilei X-PILL
  • tratament impotriva ejacularii precoce – mii de clienti au incercat X-PILL si l-au recunosc ca si cel mai bun tratament pentru ejaculare precoce
  • potenta maxima – daca ai cautat atata timp pastile pentru potenta, cautarea a luat sfarsit, datorita X-PILL

  Mai jos este prezentat avizul emis de INCD-BA Bucuresti. Click pe poza pentru marire.

  Aviz X-PILL - Tratament ejaculare precoce | Obtine o erectie de durata cu acest produs cu ingrediente naturale | Scapa de ejacularea precoce | Obtine o ejaculare intarziata

  Comanda acum

  X-PILL este un produs 100% natural!
  Comandati acum tratamentul pentru ejaculare precoce si beneficiati de transport gratuit pentru cumparaturi mai mari de 200 lei.

  Comanda Acum

  Date de contact

  Pentru a ne scrie un mesaj, va rugam sa folositi formularul din pagina de contact. Daca doriti sa ne sunati, ne gasiti la urmatorul numar de telefon:

  0720 394 492 (Vodafone)

  Program de lucru
  Luni – Vineri: 08:30 – 20:00
  Sambata: 10:00 – 17:00
  Duminica: inchis

  Potenta 100% naturala
  Obtine o erectie de durata cu certitudinea unei pastile potenta 100% naturale, fara reactii adverse, avizata de INCD-BA Bucuresti, in conformitate cu Ministerul Sanatatii.

  Pastile potenta suta la suta naturale, fara reactii adverse, avizate de Ministerul Sanatatii. Scapa de ejacularea precoce intr-un mod natural.