Pastile potenta 100% naturale, fara reactii adverse, autorizate de I.B.A

  Beneficii

  Beneficiile X-PILL – pastila pentru potenta – includ ejaculare intarziata si erectie de durata, pastila fiind un tratament naturist pentru ejaculare precoce. Vom prezenta mai jos cateva dintre ingredientele si beneficiile acestora, pentru a demonstra ce face X-PILL cel mai bun remediu pentru ejaculare precoce.

  Epimedium Grandiflorum

  Epimedium Grandiflorum - Afrodisiac pentru imbunatatirea functiei erectile. Creste potenta, imbunatateste viata sexuala natural.

  „Buruiana tapului pofticios”, cum ii spun chinezii, este folosita de multa vreme ca afrodisiac natural. Este o planta afrodiziaca care influenteaza benefic mai multe aspecte ale biochimiei sexuale, ajuta functia erectila si stimuleaza producerea de hormoni androgeni.

  Indicatii terapeutice:

  • cresterea potentei
  • imbunatatirea performantelor sexuale la barbati
  • reglarea functiei erectile
  • reglarea si mentinerea functiei glandelor sexuale

  Rhodiola Rosea

  Rhodiola Rosea - creste potenta sexuala si elimina disfunctiile sexuale, atat la femei, cat si la barbati.

  Numita si „radacina de aur” sau „radacina arctica”, este considerata o planta sacra. Echilibreaza functiile psihice, imbunatateste si restabileste capacitatea de aparare a organismului si imuno-toleranta. Supravegheaza activitatea sistemului imunitar (fata de procesele maligne). Mentine homeostazia organismului, asigurand astfel echilibrul intre sistemul imunitar si nivelul hormonal.
  Sub efectul stresului, creste nivelul serotoninei si al dopaminei si ajuta la mentinerea lor la un nivel corespunzator. Reduce efectul nociv al stresului asupra inimii. Creste potenta sexuala. Poate fi eficienta in eliminarea disfunctiilor sexuale, atat la barbati cat si la femei.
  La persoanele cu diabet, accelereaza producerea insulinei si, prin aceasta, scade nivelul glicemiei.

  Panax Ginseng

  Panax Ginseng - extract de radacina de ginseng - sustine vigoarea fizica si induce rezistenta psihica.

  Panax Ginseng – extract de radacina de ginseng – este cu adevarat o substanta miraculoasa cu multiple calitati:

  • ajuta organismul sa se adapteze la schimbarile de mediu si la stres
  • sustine vigoarea fizica si induce rezistenta psihica
  • restabileste capacitatea de munca fizica si intelectuala
  • foarte eficient in convalescenta
  • restabileste functiile si metabolismele organismului
  • dezintoxica organismul
  • incetineste procesul de imbatranire
  • amelioreaza sanatatea in general si induce longevitate

  Consumul de ginseng este util pentru toata lumea indiferent de varsta si sex. Panax Ginseng stimuleaza sistemul nervos central si activitatea cerebrala, mareste nivelul de dopamina si este util in eforturi intelectuale mari (pregatire examene), memorie deficitara, oboseala psihica, depresie, anxietate.
  Scade nivelul colesterolului sanguin, normalizeaza tensiunea arteriala, inhiba agregarea plachetara si impiedica formarea de trombi vasculari, este un tonic cardiac, stabilizeaza frecventa cardiaca si este foarte util ca tratament naturist in hipercolesterolemie, hipertensiune arteriala, ateroscleroza, cardiopatie ischemica, insuficienta cardiaca. Pierderea memoriei poate fi si o consecinta a congestiei cerebrale – dementa vasculara – afectiune in care, un tratament naturist cu ginseng mareste capacitatea de memorare.
  Este un bun imunostimulant, previne aparitia cancerului, a infectiilor in general si este foarte util in imunitate deficitara a organismului.

  Cinnamomum zeylanicum – Scortisoara

  Cinnamomum zeylanicum - Scortisoara - Antioxidant natural, mareste rezistenta organismului.

  Este un arbore tropical din familia dafinului si atinge inaltimi de 6-7 m in salbaticie. Polimerii polifenolici din componenta scortisoarei au multiple efecte benefice pentru organismul uman. Stimuleaza secretia insulinica, ajutand la mentinerea glicemiei sub control. Cresc consumul glucidelor in muschii striati, crescand astfel capacitatea de efort fizic. Sunt antioxidanti naturali, reducand procesele degradative si incidenta afectiunilor ce au la baza efectul nociv al radicalilor liberi. Regleaza pofta de mancare. Maresc rezistenta organismului fata de probleme circulatorii si cardiace.

  Comanda acum

  X-PILL este un produs 100% natural!
  Comandati acum tratamentul pentru ejaculare precoce si beneficiati de transport gratuit pentru cumparaturi mai mari de 200 lei.

  Comanda Acum

  Date de contact

  Pentru a ne scrie un mesaj, va rugam sa folositi formularul din pagina de contact. Daca doriti sa ne sunati, ne gasiti la urmatorul numar de telefon:

  0720 394 492 (Vodafone)

  Program de lucru
  Luni – Vineri: 08:30 – 20:00
  Sambata: 10:00 – 17:00
  Duminica: inchis

  Potenta 100% naturala
  Obtine o erectie de durata cu certitudinea unei pastile potenta 100% naturale, fara reactii adverse, avizata de INCD-BA Bucuresti, in conformitate cu Ministerul Sanatatii.

  Pastile potenta suta la suta naturale, fara reactii adverse, avizate de Ministerul Sanatatii. Scapa de ejacularea precoce intr-un mod natural.