Pastile potenta 100% naturale, fara reactii adverse, autorizate de I.B.A

  Cum functioneaza X-PILL

  Combinatia eficienta de plante naturale ce se afla in pastila pentru potenta X-PILL creste rezista corpului la efort, iar prin asigurarea unui flux constant de sange in zona penisului, erectiile sunt puternice pe toata durata actului sexual. Irigarea permanenta cu sange a penisului in timpul actului sexual va imbunatati rezistenta acestuia si va permite intarzierea ejacularii.

  Actioneaza asupra organismului uman intensificand dorinta sexuala si stimuleaza libidoul imbogatindu-va experientele sexuale. Imbunatatesc de asemenea sanatatea si tonusul general, maresc energia si modifica dispozitia fizico-psihica, determinand un mai mare interes catre activitatea sexuala.

  Formula de plante este folosita si recunoscuta in lume pentru cresterea calitatii spermei in cele mai mari clinici specializate in fertilitate. Pentru barbat, cel mai important moment este aparitia erectiei penisului, gradul erectiei fiind proportional cu gradul de excitare. Mecanismul erectiei este complex, fiind in stransa legatura cu inervatia penisului si a arcurilor reflexe. In principiu, erectia este rezultatul destinderii spatiilor cavernoase in care intra o mare cantitate de sange, adusa rapid de arterele corpilor cavernosi.

  Excitatiile zonelor erogene ajung reflex, prin calea aferenta, la centrul erectil din maduva spinarii, iar de aici, prin calea aferenta la arterele si ramurile intracavernoase pe care le dilata mult. Cresterea dimensiunilor penisului, datorita afluxului de sange, duc in final la ingrosarea, alungirea si rigidizarea acestuia. Pentru imbunatatirea vietii dumneavoastra sexuale va recomandam pastile potenta X-PILL pentru tratament ejaculare precoce si revigorarea apetitului sexual.

  Tratamentul pentru ejaculare precoce incepe prin folosirea pastilei X-PILL, obtinand o erectie de durata si o ejaculare intarziata.

  Comanda acum

  X-PILL este un produs 100% natural!
  Comandati acum tratamentul pentru ejaculare precoce si beneficiati de transport gratuit pentru cumparaturi mai mari de 200 lei.

  Comanda Acum

  Date de contact

  Pentru a ne scrie un mesaj, va rugam sa folositi formularul din pagina de contact. Daca doriti sa ne sunati, ne gasiti la urmatorul numar de telefon:

  0720 394 492 (Vodafone)

  Program de lucru
  Luni – Vineri: 08:30 – 20:00
  Sambata: 10:00 – 17:00
  Duminica: inchis

  Potenta 100% naturala
  Obtine o erectie de durata cu certitudinea unei pastile potenta 100% naturale, fara reactii adverse, avizata de INCD-BA Bucuresti, in conformitate cu Ministerul Sanatatii.

  Pastile potenta suta la suta naturale, fara reactii adverse, avizate de Ministerul Sanatatii. Scapa de ejacularea precoce intr-un mod natural.